۱۴۶۰ | چرا در زمان صدور حکم استخدامی جدید پیام “با توجه به وضعیت پرسنل امکان ایجاد حکم استخدامی جدید وجود ندارد” ارائه می شود ؟

این پیام در زمانی به کاربر ارائه خواهد شد که برای پرسنل مورد نظر حکم حقوقی از نوعی صادر شده باشد که به معنی انفصال موقت و یا دائم وی تلقی گردد. از جمله این انواع می توان به نوع حکم “پایان خدمت” و یا “ترک خدمت” اشاره کرد. برای اصلاح نوع حکم پرسنل کافی است تا از منوی حقوق وارد فرم “احکام حقوقی” شوید، پرسنل مورد نظر خود را انتخاب کنید و از بین احکام وی حکمی را که دارای نوع خاص می باشد ویرایش کنید و از لیست باز شدنی “نوع” عنوان “حقوق و مزایا” را انتخاب کنید. پس از اصلاح نوع حکم، قادر به ثبت حکم استخدامی جدید برای پرسنل مورد نظر خواهید بود.
به اشتراک بگذارید

درخواست دمو رایگان

با شرکت در یک جلسه دمو اختصاصی رایگان و مشاوره با کارشناسان متخصص ما، نرم‌افزارهای پیوست را متناسب با سازمان خود بررسی نمایید.

  • رایگان
  • دمو اختصاصی
  • مشاوره با کارشناسان متخصص
ثبت درخواست دمو