پیوست

ملاحظات مرتبط با افتتاح دوره مالی جدید چیست؟

گروه نرم افزاری پیوست > ملاحظات مرتبط با افتتاح دوره مالی جدید چیست؟

ملاحظات مرتبط با افتتاح دوره مالی جدید چیست؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه
در ابتدای سال مالی جدید با استفاده از فرم مدیریت دوره های مالی می توان به تعریف دوره مالی جدید و کار در این دوره اقدام نمود ولی توجه به نکات زیر ضروری است :
۱- هنگام تعریف دوره مالی جدید دقت نمائید که دوره قبلی دائمی و یا ادواری بوده و در صورت عدم تمایل به تغییر همان وضعیت را انتخاب کنیم.
۲- با تعریف دوره مالی اطلاعات چک های با وضعیت باز به دوره مالی جدید منتقل می شود (چکهای دریافتنی وصول نشده، درحال وصول و برگشتی و چک های پرداختنی پاس نشده)
نکته مهم : باید دقت نمود که قبل از تعریف دوره مالی جدید وضعیت چک ها در دوره مالی قبل نهایی شده باشد چون با اعمال تغییرات روی چکها در دوره مالی قبلی این تغییرات پس از ایجاد دوره مالی جدید به این دوره منتقل نمی شود.
۳- با ایجاد دوره مالی جدید تمامی حساب های تعریف شده در دوره مالی قبلی به دوره مالی جدید کپی می شوند ولی این حسابها قابل تغییر می باشند و با تغییر آنها در دوره جدید ، حسابها در دوره های مالی قبلی تغییر پیدا نمی کنند.
۴- کالاها هم با ایجاد دوره مالی جدید در این دوره کپی می شوند .
۵- مانده حساب مربوط به دوره مالی قبل با صدور سند افتتاحیه به دوره مالی جدید منتقل می شود.
۶- مانده موجودی کالاها را هم  به دوره مالی جدید منتقل نمود.
۷- در صورت اشتباه در تعریف دوره مالی می توان نسبت به حذف آن اقدام نمود و پس از انجام تنظیمات لازم دوباره دوره مالی ایجاد نمود.
۸- تعاریف انبارها ، طرف حسابها، فرمول های ساخت کالا، واحدهای اندازه گیری، ارتباطات بین حساب ها، نیز به دوره مالی جدید کپی می شوند و قابل اصلاح در این دوره خواهند بود.
[کل: ۰ میانگین: ۰]

فروردین ۲۰, ۱۴۰۳   ۱۲۵۱  
Total ۱ Votes:
۰

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

سوالی دارید ؟

به محض بروز رسانی و دریافت پاسخ از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهیم کرد

+ = Verify Human or Spambot ?