زمان مطالعه: ۲ دقیقهاز خروجی جداول نوع اول و نوع سوم می توان در فرمولهای محاسباتی استفاده کرد و برای اینکار می بایست از تابع “Out” استفاده شود. نحوه استفاده از این تابع برای جداول نوع سوم در ادامه شرح داده شده است.در شرایطی که می خواهیم از جدول نوع سوم در فرمولهای محاسباتی استفاده نماییم می بایست ۳ پارامتر ورودی برای تابع “Out” درنظر بگیریم.
پارامتر اول، کد جدول مورد نظر می باشد. کد جدول، با ورود به فرم “جداول اطلاعاتی” از طریق منوی اطلاعات پایه قابل مشاهده است.
پارامتر دوم، ستون جدول می باشد. می توانید این پارامتر ورودی تابع را بصورت عدد ثابت و یا پارامتر تنظیم کنید و به این نکته توجه کنید که پارامتر دوم باید دارای مقداری باشد که ستون مورد نظر از جدول را تعیین کند. به عنوان مثال در صورتی که جدولی دارید که در آن هر ستون معرف یک مقطع تحصیلی است، از پارامتر ]مقطع تحصیلی[ استفاده کنید. نکته مهم در این پارامتر این است که به دلیل اینکه در زمان تعریف جدول نوع سوم ستون شروع از ۳ درنظر گرفته می شود لذا شماره ستون در خروجی نیز از ۳ محاسبه می شود به عبارت دیگر در صورتی که ستون دوم از جدول را مدنظر دارید باید پارامتر دوم عدد ۴ قرار داده شود. در این نوع از جدول معمولا مقدار ستون در خروجی بصورت عدد ثابت تنظیم می شود.
پارامتر سوم، ردیف جدول می باشد. می توانید این پارامتر ورودی تابع را بصورت عدد ثابت و یا پارامتر تنظیم کنید و به این نکته توجه کنید که پارامتر سوم باید دارای مقداری باشد که ردیف مورد نظر از جدول را تعیین کند. به عنوان مثال در صورتی که جدولی دارید که در آن هر ردیف معرف یک سال خاص است، از پارامتر ]سال جاری[ و یا هر پارامتری که خروجی آن سال باشد بسته به فرمول محاسباتی خود استفاده کنید.
مثال : ) ] مدرک تحصیلی[ Out (1 ; 4 ;
نکته : می توانید بجای هر پارامتر یک عبارت محاسباتی قرار دهید. به عبارت دیگر می توانید محاسبات مورد نظر خود را بجای یک پارامتر در تابع قرار دهید و تنها کافی است خروجی محاسبات انجام شده متناسب با ورودی باشد که تابع انتظار دارد.