نرم افزار قراردادها ابزاری قدرتمند در دستان واحد کنترل قراردادها در حسابداری شرکتها می باشد. این واحد از کنترل مدارک و مستندات قراردادهای خرید و فروش کالا و انجام مراحل و فازهای انجام کار تا کنترل ضمانت نامه ها و اسناد قرارداد را تحت کنترل دارد. تحویل کالا و خدمات مندرج در قراردادها معمولاً طی فرآیندی زمانی انجام شده و انجام مراحل باید کنترل شود.
این عملیات در سازمانها و موسسات تجاری بسیار متنوع و بعضاً پیچیده است و انواع سلیقه ها و روالها در واحدهای بازرگانی شرکتها مرسوم و جاری است، به ویژه ارتباط ذاتی فرآیند کنترل قراردادها با نرم افزار انبار، نرم افزار بازرگانی، نرم افزار خرید و تدارکات و نیز امور مالی بر پیچیدگی این موضوع میافزاید. به کارگیری نرم افزاری که بتواند از کنترل پیمان و قراردادهای سازمان پشتیبانی نموده و در عین حال ارتباط با سایر نرم افزارها را حفظ نماید بسیار مهم مینماید.
نرم افزار قراردادها به عنوان نرم افزاری جامع، راهکاری مناسب برای کنترل و پشتیبانی عملیات واحد کنترل قراردادها، ثبت کامل اطلاعات و گزارش دهی حرفه ای آنها به سازمان
نرم افزار قراردادها به عنوان نرم افزاری جامع، راهکاری مناسب برای کنترل و پشتیبانی عملیات واحد کنترل قراردادها، ثبت کامل اطلاعات و گزارش دهی حرفه ای آنها به سازمان
نرم افزار قرارداد ها یا نرم افزار پیمان براساس سالها تجربه در تیم طراحی و توسعه پیوست ، به گونه ای طراحی و پیاده سازی شده است که می تواند مدلهای مختلف خرید و فروش کالا و خدمات را در حوزه قراردادهای داخلی و خارجی پیاده سازی نماید ، ساختار درختی چندلایه کالا و خدمات را پشتیبانی نموده و در اندازه های مختلف اجرا شود. همچنین گزارشگیری چندلایه و منعطف در ساختاری درختی ، انواع گزارشهای پیمان را در اختیار مدیران واحد قراردادها می گذارد . بهای تمام شده کالای خریداری شده با تسهیم کلیه هزینه ها،کنترل فرآیند تحویل کالا مطابق با قرارداد و انجام تعهدات فیمابین در کنار اسناد و مدارک قانونی از امکانات این سیستم مدیریت قراردادهای حرفه ای می باشد.
این نرم افزار صدور سند حسابداری حاصل از عملیات صدور صورت وضعیت ها را به صورت مستقیم برای حسابداری مالی ارسال کرده و تسویه عملیات پیش پرداخت/دریافت ها را به نرم افزار خزانه داری ارجاع می دهد. نرم افزار انبار و کالا هم اطلاعات کالا و انبار را با نرم افزار پیمان به اشتراک گذاشته و انواع گزارشهای انبار از قبیل موجودی ، گردش و کاردکس کالا را در اختیار حوزه قراردادها قرار می دهد. نرم افزار مدیریت اسناد نیز مدیریت اسناد الکترونیکی و قراردادها را در قالب آرشیو قراردادها برعهده دارد . این یکپارچگی به مفهوم گزارشهای حوزه بازرگانی و قراردادها و اداری در یک سیستم جامع و منسجم خواهد بود .
نرم افزار پیمان و قراردادهای پیوست قابلیت پیاده سازی در مدلهای متمرکز یا توزیع شده و پشتیبانی از عملیات گسترده کشوری را دارا می باشد. در این حالت می توان از مدیریت شعب و نمایندگی ها در قالب مراکز بازرگانی یا شرکتهای تابعه استفاده نمود. گزارشگیری جامع در حوزه بازرگانی بنابر نوع پیاده سازی می تواند آنلاین یا آفلاین باشد. پیاده سازی این ساختار در حوزه کارفرمایان و شرکتهای بزرگ دولتی در سالهای متمادی تجربه کاری کارشناسان پیوست انجام شده است.
نرم افزار پیمان و قراردادهای پیوست می تواند به نرم افزارهای فروش آنلاین یا CRM از طریق وب سرویس متصل شود . نتیجه عملیات فروش در قالب سفارش فروش به قراردادهای با زمان تحویل مشخص تبدیل و در نرم افزار ثبت می گردد. این نرم افزار می تواند دریافت ، کنترل و جمع آوری اطلاعات در حوزه داخلی سازمان (Back Office) را انجام دهد ، در حالی که نرم افزارهای فروش تحت وب به صورت توزیع شده در شعب یا در سایت ، فروش آنلاینشان را شبانه روزی انجام می دهند.
سیستم مدیریت پیمان و قراردادهای پیوست می تواند از پیاده سازی انواع فرآیندهای اجرایی عملیاتی پشتیبانی کند، با استفاده از نرم افزار فرآیند ساز پیشرفته پیوست می توان، انواع فرمها و فرآیندهای مرتبط با صدور قرارداد و تصویب آن، صدور صورت وضعیت و رسیدگی به آن ، دستور پرداخت مطابق با بندهای نحوه تسویه در قرارداد را در کارتابل الکترونیک و تحت وب پیاده سازی کرده و با تعریف مسیر و شروط مختلف آن را در یک ساختار هوشمند و تحت وب به گردش انداخت.
اطلاعات قراردادها، دریافتها و پرداخت ها، صورت وضعیت ها، ضمانت نامه ها و اسناد مثبته را در یک محیط یکپارچه ثبت نمایند، مراحل پرداخت براساس پیشرفت کار را کنترل کنند و با ثبت اطلاعات صدور سند مالی را با انواع اضافات و کسورات داشته باشند.
انواع پیمان و قرارداد را در سازمان الکترونیک در قالب یک نرم افزار یکپارچه مدیریت نمایند، صورت وضعیتها را کنترل کرده و تایید پرداخت را با کنترل اسناد مثبته و صورت وضعیت های ثبت شده انجام دهند و درصد پیشرفت قراردادها را کنترل کنند.
این نرم افزار رو برای پیمانکارها نوشتین یا کارفرماها؟ تکلیف فایل و نسخه امضا شده قراردادها چی میشه ؟
درود بر شما
نرم افزار پیمان و قراردادهای پیوست ، امکان ثبت انواع قرارداد در حوزه خرید کالا و خدمات و فروش کالا و خدمات را دارا می باشد.
یعنی هم برای کارفرمایان و هم پیمانکاران قابل استفاده می باشد و در شرکت ملی گاز ایران و شرکتهای تابعه آن به عنوان کارفرما و انواع شرکتهای پیمانکاری خصوصی به عنوان پیمانکار در حال استفاده است .
اطلاعات مستندات و نسخه های مختلف قرارداد ، اعم از فایلهای الکترونیک یا نسخه های اسکن شده در سیستم آرشیو اسناد پیوست نگهداری می شود که به صورت یکپارچه با سیستم پیمان و قراردادها اجرا شده و اسناد مثبته الکترونیک را آنلاین در اختیار آن سیستم قرار می دهد.
نرم افزار مدیریت قراردادهای پیوست فروش خدمات رو هم پوشش میده یا فقط کالا محوره؟
صورت وضعیت صادره شده پیمانکار رو داره یا صورت وضعیتی که پیمانکار تایید کنه؟
درود بر شما
در نرم افزار مدیریت قراردادهای پیوست امکان درج کالا و خدمات به صورت ترکیبی وجود دارد.
اضافات و کسورات هر کدام از کالاها یا خدمات به صورت مجزا نگهداری شده و با صدور صورت وضعیت ، سند مالی مرتبط به صورت خودکار ثبت می شود.
برای دیدن دمو نرم افزار با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید یا فرم درخواست دمو خود را ثبت نمایید .
نرم افزار مدیریت قراردادهای صادراتی و ارزی رو هم انجام دادین؟
درود بر شما
بله
سیستم مدیریت پیمان و قراردادهای پیوست امکان ثبت و نگهداری اطلاعات پیمانهای ارزی و صورت وضعیت های ارزی را هم داراست .
برای برخورداری از این امکان زیر سیستم ارزی پیوست نیز باید فعال باشد .
گزارش خرید و فروش فصلی هم از سیستم قراردادها اطلاعات رو دریافت می کنه؟
درود بر شما
گزارش خرید و فروش فصلی شامل سه بخش می باشد
۱- خرید و فروش ریالی (بر مبنای خرید و فروش داخلی)
۲- خرید و فروش ارزی (بر مبنای صادرات و واردات)
۳- صورت وضعیتها ( در قالب قراردادهای انجام کار)
اطلاعات بخشهای خرید و فروش ریالی و ارزی از سیستم بازرگانی پیوست و اطلاعات بخش صورت وضعیت ها بر مبنای اطلاعات صورت وضعیت های صادر شده از سیستم پیمان و قراردادهای پیوست دریافت می شود.
یک شرکت پیمانکاری هستیم که قراردادها مون اصلاحیه و الحاقیه زیاد داره، امکان داره نسخه های قبلی رو نگهداری بشه که بتونیم تغییرات قرارداد رو کنترل کنیم ؟ نسخه های امضا شده و متمم ها رو هم داشته باشیم
درود بر شما
در نرم افزار قراردادهای پیوست امکان ثبت اصلاحیه، الحاقیه، متمم و اضافه کاری برای هر قرارداد به تعداد نامحدود وجود دارد، ویرایش های مختلف تغییر در قرارداد به صورت کامل ثبت و نگهداری شده و مستندات و ضمائم قرارداد که شامل فایلها و نسخه های چاپی و الکترونیکی و امضا شده می باشد هم در بخش آرشیو مستندات به صورت یکپارچه با نرم افزار پیمان و قراردادها نگهداری می شود.
پروسه تکمیل ، امضا و تایید قراردادها رو چطور میتونم توی یک شرکت کارفرمای دولتی پیاده سازی کنم؟ مدارک پیمانکاران رو چطور نگهداری کنم؟
برای پیاده سازی فرآیند تکمیل و نهایی کردن مفاد قرارداد می توان از گردش قرارداد در اتوماسیون اداری و تکمیل بندهای مختلف آن در فرآیند گردش استفاده کرد، همچنین از نرم افزار مدیریت اسناد پیوست برای نگهداری نسخه های مختلف قرارداد اعم از فایل متنی یا اسکن شده می توان بهره برد، برای مدیریت فرآیند تایید بخشهای مختلف مفاد قرارداد در مدیریتهای مختلف هم می توان از فرآیندساز پیوست استفاده می کنیم.
مدارک پیمانکاران اعم از مدارک رسمی شرکتها مانند روزنامه رسمی، اساسنامه و مدارک اعضای هیات مدیره تا برگ ثبت نام در سامانه مالیات برارزش افزوده در پرونده پیمانکاران در نرم افزار مدیریت اسناد پیوست نگهداری می شود.
در قراردادهایی که با پیمانکارانمون میبندیم مراحل پرداخت پس از انجام هر فاز باید کنترل بشه ، ضمانت نامه هم در پایان قرارداد آزاد میشه، پرداخت هم فرایند چند مرحله ای داره و تایید مدیران مختلف سازمان را لازم داره، تجربه پیاده سازی همه این کارها در پیوست وجود داره؟
در نرم افزار قراردادهای پیوست امکان ثبت مراحل مختلف پرداخت از پیش پرداخت تا فاز های بعدی در تاریخ های دلخواه وجود دارد، ضمانت نامه ها در سیستم ثبت شده و قبل از تاریخ سررسید، آلارم پایان مهلت سررسید روی آنها به کاربر خزانه داری داده می شود و در صورت تایید آزاد می شود.
فرآیند پرداخت هم به صورت چند مرحله ای و با تایید ناظر قرارداد و مدیران دیگر قابل پیاده سازی است.
این روال در شرکت های مختلف پیاده سازی و اجرا شده است.
نرم افزار پیمان و قراردادهای پیوست را امسال راه اندازی می کنیم، چطور قراردادهایی که از سالهای قبل بستیم و نیمه کاره هستند را ثبت کنیم؟
در نرم افزار مدیریت قراردادهای پیوست ، امکان ثبت قراردادهایی که در اواسط کار هستند وجود دارددر این حالت اطلاعات بخشهایی از قرارداد که انجام شده، در افتتاح قرارداد ثبت می گردد.
در قراردادهایی که با پیمانکاران میبندیم هم کالا و هم خدمات در صورت وضعیتها برای ما ارسال میشه، اضافات و کسورات اینها رو کنترل کردن خیلی دردسر داره و خطای محاسباتی و پرداختی زیاد داریم، گزارش کنترلی دارید؟
در حوزه پیمان و قراردادها، برای هر کالا یا خدمت می توانید اضافات یا کسور مجزایی تعریف کنید، در هنگام صدور صورت وضعیت، بنا انجام کار و ثبت درصد پیشرفت و انجام کار، به صورت خودکار اضافات و کسور متعلق به آن ردیف صورت وضعیت فعال شده و سند مالی برای آنها صادر خواهد شد.
گزارش کنترلی روی انواع اضافات و کسورات قرارداد هم در بخش گزارشهای نرم افزار ارائه می شود.
با این گزارشها می توانید اعمال اضافات و کسورات مورد نظر سازمان را در قراردادها و صورت وضعیتها کنترل کنید . در نظر داشته باشید اضافات و کسورات بدون محدودیت در نوع و درصدها توسط راهبر سیستم قابل اضافه شدن هستند.
قراردادها در پایان سال مالی باید تعیین تکلیف بشوند یا چند ساله می توانند کنترل و ثبت بشوند؟
در نرم افزار پیمان و قراردادها محدودیت زمانی برای شروع و پایان قراردادها براساس دوره های مالی سیستم حسابداری وجود ندارد، همچنین در این نرم افزار امکان ثبت قراردادهایی که سالهای قبل شروع شده اند با ثبت وضعیت افتتاح قرارداد و میزان پیشرفت قبلی آن وجود دارد.
بنابراین می توانید از قراردادها بدون محدودیت تاریخی، گزارشگیری نمایید.
سررسید ضمانت نامه ها رو کنترل می کنید؟ چند روز قبل از سررسید آلارم دارید؟
درود بر شما
در سیستم خزانه داری و در بخش ضمانت نامه ها، انواع ضمانت نامه دریافتی و پرداختی ثبت می گردد، این ضمانت نامه ها سررسید داشته و در زمان سررسید قابلیت ضبط یا عودت و … را خواهند داشت.
در زمان ورود کاربران به نرم افزار، امکان ارائه گزارش لیست ضمانت نامه های سررسید شده به صورت خودکار وجود دارد. همچنین امکان تنظیم هشدار برای سررسید ضمانت نامه ها، چند روز قبل از زمان سررسید وجود دارد که مدت زمان آن توسط راهبر نرم افزار مشخص می شود.
آیا نظارت قراردادهای هر واحد به واحدهای ناظر بدون امکان ثبت صورت وضعیت و تغییر در مفاد قرارداد امکان پذیره؟
درود بر شما
در نرم افزار مدیریت قراردادهای پیوست می توانیم برای هر قرارداد ناظر تعیین کنیم ، قراردادهایی که ناظر آن واحد مشخصی باشد می تواند توسط افرادی که به آن واحد دسترسی داشته باشند بررسی شود.
حوزه امکانات دسترسی برای دیدن اطلاعات قرارداد، ثبت تغییرات یا امکان ثبت صورت وضعیت و … به دسترسی هایی بستگی دارد که توسط راهبر نرم افزار جامع مالی به کاربران واحدها داده است.
نرم افزار مدیریت قراردادها تنها عرضه میشه یا نرم افزار مکمل اجباری و اختیاری داره؟
نرم افزار پیمان و قراردادهای پیوست نرم افزاری است که به تنهایی در کنار نرم افزار حسابداری مالی قابل فعال شدن می باشد . با این وجود برای فعال شدن امکانات بیشتر آن پیشنهاد می شود از :
۱- نرم افزار خزانه داری
برای مدیریت دریافت و پرداخت ها، ضمانت نامه ها
۲- نرم افزار انبار
برای مدیریت انبارهای مختلف و تامین کالا
۳- نرم افزار بازرگانی
برای ثبت خرید و فروش کالاها در کنار عملیات پیمان
۴- نرم افزار مدیریت اسناد
برای مدیریت اسناد مثبته و قراردادهای اسکن شده و فایلهای مربوط به پیمانکاران
۵- فرآیند ساز پیشرفته پیوست
برای پیاده سازی انواع فرآیندها و فرمهای دلخواه و گردش در کارتابل در محیط وب استفاده نمایید.
کنترل صورت وضعیت هایی که برای کارفرما ارسال میشه و نهایی کردن و تبدیل اونها به تسویه شده کار سختی توی شرکت پیمانکاری ماست، نرم افزار شما صورت وضعیتهای صادر شده در هر پروژه را در حالتهای پیش نویس، ارسالی، قطعی، تسویه شده به تفکیک گزارش میده؟
در صورتی که این حالت ها را در هر صورت وضعیت وارد کنید می توانید لیست صورت وضعیت های صادره را با انواع حالت های ثبت شده ببینید و گزارش دریافت کنید، این گزارش براساس انواع فیلدهای اطلاعاتی دیگر مانند کارفرما و محدوده تاریخی و … قابل فیلتر شدن می باشد.
برای یک سازمان بزرگ ، میخواهیم امکان گزارشگیری پیمانکاران از وضعیت پیمان و صورت وضعیت هاشون رو فراهم کنیم تا از صورت وضعیتهای تایید شده و منتظر پرداخت هم بتوانند گزارش بگیرند، برای این بخش از دولت الکترونیک چه پیشنهادی دارید ؟
درود بر شما
برای پاسخ به نیاز شما، بهتر است که روی پورتال و میز خدمت سازمان، دسترسی خاصی در اختیار پیمانکاران برای ورود به سامانه در نظر گرفته شود. در این قسمت با استفاده از وب سرویس می توانند اطلاعات پیمان و قراردادهای در حال اجرای خود را استعلام نمایند.
راهکار دیگری هم برای سازمانهایی که دسترسی آنلاین از محیط اینترنت به مجموعه داخلیشان کاملا بسته است وجود دارد. در این مجموعه ها می توان یک سیستم در لابی ورود سازمان به عنوان میز خدمات در اختیار ارباب رجوع گذاشت که با استفاده از آن و استفاده از نرم افزار پیشخوان خدمت پیوست، بتوانند گزارشهای مورد نظرشان را دریافت کنند، این گزارشها می توانند وضعیت چکها، ضمانت نامه ها و پیمان و قراردادها و صورت وضعیت ها را اطلاع رسانی نمایند.
چطور میشه قراردادها رو کنترل کرد که بدون مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی، پرداخت های نهایی انجام نشه؟
در قرارداد و در زمان صدور صورت وضعیت ها، کسر درصد مورد نظر برای دریافت مفاصا حساب تامین اجتماعی پیش بینی شده است، ولی برای این که کنترل بهتری داشته باشیم در فازهای مختلف پرداخت باید ببینیم که فاز آخر پرداخت منوط به دریافت مفاصا حساب از سازمان تامین اجتماعی باشد تا پس از دریافت آن، نسبت به تسویه حساب با پیمانکار اقدام لازم انجام شود.
اگر برای قراردادی بیش از اعتبار پیش بینی شده، صورت وضعیت صادر بشه یا شامل تعدیل بشه ، چطور کنترل مالی انجام میشه؟
در قراردادهایی که تحت کنترل سیستم اعتبارات هستند، صدور اصلاحیه، متمم یا تعدیلات و اضافه کاری در صورتی که سقف اعتبار تخصیص یافته را رد کند مجاز نخواهند بود، در این حالت برای اعتبار باید اصلاحیه ثبت شود و در صورت عدم تخصیص اعتبار، انجام پرداخت روی صورت وضعیتها انجام پذیر نیست.